HLÁŠENÍ: Jaroletní skříňčí novinky

25.05.2014 21:00

HLÁŠENÍ: Vážení, 
Skříňce se nechce dělat to, co dělat má, tak vymýšlí inovace a blbosti. Během tohoto jara jich stihla vymyslet už několik. 

1. Skříňka se rozhodla, že SROVNÁ POČET publikovaných CITÁTŮ A VTIPŮ. Naposled jsme měli kulatých 600 vtipů a 450 citátů... a od té doby změníme poměr na 2 citáty - 1 vtip, každý den jeden příspěvek. A až se dostaneme na stejný počet - 750 vtipů a 750 citátů, tak to zase možná budeme střídat po dni... pokud ještě bude co. Každopádně: abyste nebyli ochuzeni o úsměvné příspěvky, bude vždycky jeden ze dvou citátů patřit mezi "anonymní letecká moudra", která jsou na pomezí citátu a vtipu. Zatím se vám letecká moudra líbila skoro nejvíce, tak to snad vydrží. :-]

2. K letním skříňčím 3. narozeninám dostaneme nový web. Do té doby se tedy Skříňka omlouvá za případnou horší aktualizaci těchto stránek, jakož i za případné jiné zmatky. Od léta to bude lepší, krásnějšů a vůbec skvělejší ;o) 

3. Máte-li rádi všemožné socsítě, zbystřete. Skříňka si založila profil na Tumblru: https://cernaskrinka.tumblr.com. Zatím se to nejeví špatně - mohl by z toho být docela přehledný archiv /určitě přehlednější než nesmyslná timeline na facebooku/. Opět prosím o shovívavost, zatím to není kompletně doplněno, ale pracuje se na tom. :o) Tak ať se vám líbí a ať dobře slouží!