981-990.

12.10.2018 21:34

981. Zpráva z tisku: Společnost Airbus hrdě oznámila, že díky jejich největmu letounu A-380 bude možné ztrácet mnohem větší množství zavazadel, než kdy předtím.

982. Zaměstnanec bezpečnostní kontroly na letišti: "Od té doby, co zakázali nosit na palubu letadel vodu a ostatní tekutiny, pořád čekám, kdy se někdo pokusí vzít si s sebou led."

983. Zpráva z tisku: Společnost Ryanair oznámila, že uvažuje o zákazu vnášet na palubu jakékoli tekutiny. I ty v močovém měchýři.

984. Manželský pár letí na dovolenou. Paní se najednou chytí za hlavu: "Probůh, já zapomněla vypnout žehličku! Vyhoříme!"
"Neboj, miláčku, nevyhoříme. Já zapomněl zavřít kohoutek v koupelně."

985. Chlapík ráno otevře šatní skříň. "Ty vole, Jardo, co tady děláš?"
"Čekám na odlet letadla."
"Ty čekáš na odlet letadla v mojí skříni?"
"Jo, čekám na odlet letadla, co s ním za chvíli letíš na služební cestu."

986. V letadle cestuje dáma v nejlepších letech a její mladá dcera. Najednou paní zavolá letušku: "Slečno, prosím, můžete se zeptat, zda je na palubě lékař? Je to důležité!"
Letuška vyvolá palubním rozhlasem a za chvíli k oběma ženám přivede mladého, sympatického muže. "Vy jste lékař?" ptá se paní matka. "Ano," přisvědčí muž.
"Výborně. Tohle je moje dcera Anna. Je mladá, krásná, chytrá a vzdělaná. Seznamte se, prosím!"

987. Do letadla nastupuje paní, které z tašky vykukuje psí hlava. Letuška ji přísně zastaví: "Paní, pes na palubu letadla nesmí!"
"Ale to je plyšák!"
"Mě nezajímá, jaká je to rasa!"

988. Zápis v knize závad: V pilotní kabině je nepořádek a špína, že by tam člověk ani prase nepustil!
Odpověď mechanika: Pilotní kabina uklizena. Prasata mohou nastoupit.

989. Hlášení před přistáním: "Vážení cestující, hovoří k vám kapitán letadla, brzy budeme přistávat. Uveďte prosím stevardky do svislé polohy a připravte se na přistání."

990. Piloti Lufthansy zase stávkují. Koho by před sedmdesáti lety napadlo, že budou lidé v Anglii naštvaní, když nepřiletí ani jedno německé letadlo...