951-960.

12.10.2018 21:25

951. Při zámořském letu havaruje letadlo. Ztroskotá na opuštěném ostrově, jeden cestující přežije a podaří se mu tam zabydlet. Čas ale plyne a on dostane příšernou chuť na ženskou. Jenže ženská široko daleko nikde... a tak se rozhodne, že si chytí aspoň antilopu a užije si s ní. Jak tak loví, najednou na ostrově ztroskotá další letadlo. Přežije krásná, mladá blondýnka. Muž ji zachrání, ošetřuje a když se žena zotaví, povídá mu: "Zachránils mi život. Můžu pro tebe něco udělat? Ať je to cokoliv."
Muž se zamyslí a odvětí: "Pomoz mi chytit tu antilopu!"

952. Skáčou takhle dva parašutisti z letadla. Vyskočí a najednou se jeden vyděsí: "Sakra, já jsem si nevzal padák!"
"Hlavně se pro něj nevracej, to nosí smůlu!"

953. Mladí piloti RAF v letecké škole dostanou test. Jednou z otázek je: "Dostanete za úkol vzít královnu na vyhlídkový let. Bohužel se otevřou dveře a královna za letu vypadne. Co uděláte?"
Odpovědi studentů byly různé. "Popadnu padák, vyskočím za ní a pokusím se ji zachránit!" - "Otočím letadlo k zemi a spáchám sebevraždu." - "Nechám si změnit jméno a odstěhuju se z Británie!"
Správná odpověď zněla: "Okamžitě srovnám letadlo, destabilizované náhlou změnou vyvážení a hmotnosti letadla.

954. Hlášení letušky během klesání: "Vážení cestující, blížíme se k letišti Konrada Adenaueara. Náš kapitán se tam pokusí přistát, tak se prosím připoutejte."

955. Chuck Norris nelétá ve vyčkávacím obrazci, Chuck Norris krouží nad svými oběťmi.

956. Letecký výrobce dostane od výrobce motorů dodávku motorových gondol. Brzy se ale zjistí, že vyrobené součásti mají nesprávné  rozměry a na letadlo tedy nemohou být namontovány. Výrobce letadla trvá na tom, aby si je firma odvezla.
"Ale my to nechceme! Co s tím teď budeme dělat?"
"No," zamyslí se zástupce výrobce, "můžete si je třeba vzít domů, nasypat do nich hlínu a budete mít ty největší květináče na světě."

957. Letí takhle letadlo a v něm Angličan, Francouz, Němka a Rus. Najednou letadlo začne klesat a pilot cestujícím oznámí, že jedinou možností je vzít si padák a vyskočit. Jenže, co čert nechce, na palubě je už jen jeden padák. Rus se po něm okamžite vrhne a chystá se vyskočit. "Počkejte přece! Na palubě je dáma!" snaží se ho zastavit Angličan s Francouzem.
Rus mávne rukou: "No, jestli si myslíte, že ještě něco stihnete..."

958. Mladá dispečerka: "Pane, myslíte, že vás otočím na sedmi mílích?"
Pilot: "No, slečno, zkusit to můžete..."

959. Letí takhle letadlo. Najednou se v kokpitu rozezní poplašný alarm. Pilot se otočí na palubního inženýra: "Co to je?" "Ále, vysadil nám pravý motor."
Letí dál, za chvíli se alarm ozve zase. "Co to je teď?" "Vysadil nám levý motor."
Letadlo plachtí dál a tu se ozve další poplašný zvuk. "A co je to teď?"
"Nevím, teď jsem se toho fakt lekl!"

960. Za dřívějších dob letí ruské nákladní letadlo z tropických zemí domů do Moskvy. Celá posádka si levně nakoupila všechno možné tropické ovoce, skoro všechno volné místo v letadle je zarovnané a letadlu se nechce do vzduchu. 500 metrů do konce dráhy, 300 metrů, až na posledních 100 metrech se letadlo odlepí. A kapitán se obrátí k navigátorovi: "Vidíš, říkal jsem ti, že tam ten trs banánů máš nechat."